12.50

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
KARITÉ

Elaborat manualment per una Cooperativa de dones del Sud de Mali associada a "Fair Trade" (associació mundial de comerç just).
El Karité (Vitellaria paradoxa) creix en estat salvatge a l'Àfrica especialment a Burkina Faso, Sudan i Mali, on es troben els arbres de millor qualitat. El nom de karité significa Arbre de Mantega, pot viure fins a 300 anys i arribar als 15 metres d'alçada. Ofereix els seus primers fruits als 15 anys, és en aquest moment quan es poden obtenir 20kg de fruits, el que és igual a 5kg d'ametlles seques de les quals s'obté 1 kg de mantega.
La mantega de Karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes. És molt eficient en la regeneració de la pell i efectiu a l'envelliment.
Durant l'embaràs prevé l'aparició d'estries i en la lactància evita la formació d'esquerdes al pit. Protegeix el nadó de l'enrogiment de la pell per la fricció dels bolquers.
En els esportistes està molt indicat per a les articulacions i dolors musculars.
És un anti-irritant excel·lent per a pells sensibles i amb al·lèrgies.
A l'estiu funciona com a protector solar, atorgant un bronzejat natural sense deixar la pell grasa, protegint-la de les radaciones solars.

100grs.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Estàs dins del món de Coses de Món, un lloc on les paraules màgia, història, tradició, originalitat, solidaritat, ecologia, cooperatives, misteri, artesania ... adquireixen ple significat. Un lloc en el qual pots fer realitat un somni a través de la imaginació.

Contacte amb nosaltres

617123606
[email protected]
@cosesdelmon
@contacte3241