Artesania d´Iran

28.00

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
GALAMKAR4

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió

L'art d'estampar i tractar el cotó del teixit Galamkar es remunta a més de 600 anys d'antiguitat, sent la ciutat Iraní d'Isfahan una de les productores més importants del món. Per imprimir s'utilitzen segells de fusta treballats manualment. Els segells solen ser de fusta de perera o nogué, per la seva flexibilitat.
El dissenyador dibuixa prèviament els patrons en paper amb diferents dissenys que solen ser flora, geomètrics o dissenys preislàmics.
Prèviament les teles de cotó pur, crues o blanques es renten amb aigua de pell de magrana, això fa que el teixit estigui llest per imprimir.
Les pintures o tints están fetes a base d'herbes.
En primer lloc es treballa la pintura negra, que és el color original i es colpeja la tela per a la seva impressió, després s'afegeixen amb el mateix mètode les pintures vermella, blava i groga.
1m x 1m

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Benvingut a Coses del Món, un espai on podràs trobar allò que algun dia vas somiar regalar-te o potser vas imaginar que existís, alguna cosa diferent i original que dibuixi en els altres o en tu mateix un somriure més enllà de les fronteres entre cultures.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@cosesdelmon