Aronia Melocarpa

5.50

Disponibilitat:
Out Of Stock
Codi Producte:
ARONIA

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió
L´Aronia és un arbust fruiter originari d'Amèrica del Nord. 
Té molt interès per dos aspectes. D'una banda, els seus nutritius fruits i de l'altra el gran valor com a planta ornamental.
És un arbust mitjanament vigorós i de fulla caduca.
Les flors són hermafrodites, és a dir, tenen estams i ovaris. 
Això li permet tenir una gran producció de fruits sense necessitat d'altres plantes al voltant. Surten a la primavera i són molt nombroses.
És una planta molt productiva, un arbust ben format amb 5 o 6 anys pot produir més de 8 kg de fruita. Són rodons, de color negre i agrupats en ramells. Els fruits maduren a finals de l'estiu principis de la tardor. S'han de deixar madurar molt perquè el gust sigui menys astringent.
Un dels seus majors atractius és el color vermell intens de les seves fulles a la Tardor. Resistent a les gelades i exposició a ple sol.
Prevé i tracta el cor, l'arteriosclerosi, el colesterol alt, la hipertensió, gastritis, úlceres, acidesa d'estómac, protector natural del fetge, prevé el càncer colorectal, deté les diarrees, col-labora en l'equilibri intestinal, antibacteriana i antiviral, angines, faringitis, llagues a la boca, protegeix la vista, recomanada per a persones amb ceguesa nocturna, miops i problemes de visió en general, aporta bacteris làctics, millora la flora gastrointestinal, modula el sistema immune, inhibeix la formació de substàncies cancerígenes, esclerosi múltiple, diabetis, prevé malalties d'orina, cistitis, infeccions vaginals, combat els refredats, protegeix la pell de l'envelliment ....
Els fruits d'Aronia tenen un contingut en vitamines bastant alt, Vitamina C, Pro-Vitamina A, B2.
 
Aquest producte no es pot vendre per la web, ens el pots venir a buscar a qualsevol de les fires que estem.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Benvingut a Coses del Món, un espai on podràs trobar allò que algun dia vas somiar regalar-te o potser vas imaginar que existís, alguna cosa diferent i original que dibuixi en els altres o en tu mateix un somriure més enllà de les fronteres entre cultures.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@cosesdelmon