Mala de polsera pedra volcànica

9.80

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
pulseramalavolcanica

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió

Normalment un Mala consta de 108 comptes més una del Gurú,108 és un nombre Sagrat relacionat amb les dotze cases astrològiques multiplicades per els nou planetes del nostre sistema solarLa tradició aconsella recitar 108 vegades el Mantra "Om Mane Padme Humfent córrer amb els dits les comptes del Mala per assolir un estat ple de meditacióEl so del Mantra Sagrat calma i protegeix la menta la vegada desperta l'aspecte creatiu d'un mateix, purificant les emocions i el cos.

La pedra de lava o basalt es crea al centre de la Terra, és per això que conecta amb el txakra Arrel, és el resultat del ràpid refredament del magma volcànic. La lava es revitalizant i està indicada per a les persones que tenen cansament físic i emocional, a més absorveix les energies negatives, utilitzant-se també per a la meditació i la concentració.
 
Pulsera de mala de pedra volcànica i petita peça amb incrustacions de turquesa i corall. Compost per 18 comptes.
Fet a una Cooperativa del Nepal.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Estàs dins del món de Coses de Món, un lloc on les paraules màgia, història, tradició, originalitat, solidaritat, ecologia, cooperatives, misteri, artesania ... adquireixen ple significat. Un lloc en el qual pots fer realitat un somni a través de la imaginació.

Contacte amb nosaltres

617123606
[email protected]
@cosesdelmon
@contacte3241