Banderes Tibetanes d´oració

5.00

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
tibet

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió

Una típica bandera d'oració en la seva imatge central un cavall que porta a l'esquena les Tres Joies en flames. Aquest cavall és conegut com el Cavall de Vent i li atorga a les banderes el seu nom en tibetà "Lung-Ta". Les tres joies simbolitzen a Budha (l'estat d'il · luminació), el Dharma (els ensenyaments budistes) i la Sangha (la Comunitat budista).

Al voltant del cavall hi ha vint mantres, poderoses emissions de sons, cadascuna dedicat a una deïtat en particular. La idea és que en passar el vent sobre la superfície de les banderes, l'aire és purificat, santificat i endolcit pels mantres. Aquesta benedicció recau sobre tots els éssers del veïnat.

Quan el vent bufa (expressant la qualitat i naturalesa de la ment) la sagrada bandera d'oració s'agita en la brisa i les oracions contingudes en la bandera són transportades a tots els éssers com una benedicció. Les banderes d'oració poden ser posades en el camp lligant a la vora d'una teulada, entre pals, en els temples, entre arbres i altres llocs. Donant-li l'oportunitat al vent de moure-les.

El vent és considerat una expressió de les nostres ments, i l'energia mental que els activa.

La religió Bon havia instaurat la tradició de penjar banderes de cinc colors, en representació dels cinc elements, amb la creença que aquestes oferien protecció. Quan el Budisme es va barrejar amb la religió Bon, els sagrats mantres i iconografies es van pintar sobre les banderes Bon, creant els orígens del que és conegut avui com banderes tibetanes d'oració.

2,70 m. de llarg.

 
 

 

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Benvingut a Coses del Món, un espai on podràs trobar allò que algun dia vas somiar regalar-te o potser vas imaginar que existís, alguna cosa diferent i original que dibuixi en els altres o en tu mateix un somriure més enllà de les fronteres entre cultures.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@cosesdelmon