Oli d´Argan

14.00

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
OIL

Argania Spinosa, és un arbre endèmic del sud-est del Marroc, aquesta zona inclou Agadir, Essaouria,

Taraoundant, Tiznit i Goulmine. L´any 1998 va ser declarat Reserva de la Biosfera per l´Unesco.

L'arbre de l'Argan, també conegut com a arbre de fusta de ferro, comença a donar fruit a partir dels

cinc anys i pot arribar a viure 250 anys. Per elaborar un litre d'oli d'Argan, es necessiten uns 30 kg de

fruits d'Argan, la majoria de l'oli s'elabora a través de cooperatives de dones.

Aquest oli està fet de manera artesanal per una petita cooperativa de dones i sota la supervisió d´un

dels herbolaris més antics de Marraqueix.

Les propietats de l'oli cosmètic d'Argan 100% natural són múltiples:
 
-Nodreix la pell retardant i reparant els signes de l'envelliment.
-És un potent antioxidant.
-És cicatritzant i hidratant.
-Ajuda a protegir la pell de la radiació solar.
-Aconsellable pel reumatisme i malalties de la pell com la psoriasi.
-Protector de la pell i destructor de fongs.
-Ideal per a l'acne, edemes i varius.
-Suavitza, aporta brillantor i fortifica els cabells.
-Excel·lent per a les ungles i com massatge corporal.
 
 Composició: 100% Oli d'Argan, 60 ml

Per a més informació us aconsellem un llibre indispensable.
Títol: Oli d'Argan (L'or del Marroc)
Autor: Lurdes Prat i Jèssica Ramos
Editorial: Edicions Obelisco

 

 

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Estàs dins del món de Coses de Món, un lloc on les paraules màgia, història, tradició, originalitat, solidaritat, ecologia, cooperatives, misteri, artesania ... adquireixen ple significat. Un lloc en el qual pots fer realitat un somni a través de la imaginació.

Contacte amb nosaltres

617123606
[email protected]
@cosesdelmon
@contacte3241