Karité

12.50

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
KARITÉ

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió

Elaborat manualment per una Cooperativa de dones del Sud de Mali associada a "Fair Trade" (associació mundial de comerç just).
El Karité (Vitellaria paradoxa) creix en estat salvatge a l'Àfrica especialment a Burkina Faso, Sudan i Mali, on es troben els arbres de millor qualitat. El nom de karité significa Arbre de Mantega, pot viure fins a 300 anys i arribar als 15 metres d'alçada. Ofereix els seus primers fruits als 15 anys, és en aquest moment quan es poden obtenir 20kg de fruits, el que és igual a 5kg d'ametlles seques de les quals s'obté 1 kg de mantega.
La mantega de Karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes. És molt eficient en la regeneració de la pell i efectiu a l'envelliment.
Durant l'embaràs prevé l'aparició d'estries i en la lactància evita la formació d'esquerdes al pit. Protegeix el nadó de l'enrogiment de la pell per la fricció dels bolquers.
En els esportistes està molt indicat per a les articulacions i dolors musculars.
És un anti-irritant excel·lent per a pells sensibles i amb al·lèrgies.
A l'estiu funciona com a protector solar, atorgant un bronzejat natural sense deixar la pell grasa, protegint-la de les radaciones solars.

100grs.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Benvingut a Coses del Món, un espai on podràs trobar allò que algun dia vas somiar regalar-te o potser vas imaginar que existís, alguna cosa diferent i original que dibuixi en els altres o en tu mateix un somriure més enllà de les fronteres entre cultures.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@cosesdelmon