Perfum d´Egipte (Gessamí, Oud, Kyphi, Mirra, Lliri, Rhododendron)

11.00

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
PERFEGIPTO

Opcions Disponibles

Per extreure les essències els Egipcis maceraban les parts de la planta que recollien a la riba del Nil on la natura els
proporcionava una exuberància i varietats extraordinàries.
Com diu Plini "de tots els països, Egipte és el més indicat per a produir perfums".
L'oli de Baq que extreien de la nou de l'arbre de Moringa que encara creix a Egipte, era utilitzat per fixar i conservar en
perfecte estat les olors. Es creien que determinats perfums servien per purificar l'aire i allunyar tota mena de malalties.

Olis essencials purs NO contenen alcohol. Aplicador amb roll-on. 9ml                                                                                                                         

GESSAMÍ: Alleuja transtorns emocionals i psicosomàtics, equilibra l'energia, calma els nervis, atrau persones positives, atorga confiança, neteja energies negatives i enforteix la voluntat.

OUDLa fragància de l'oud és el resultat de la reacció de l'arbre del Agar al ser atacat per un fong. Afustat i càlid ofereix una fantàstica fusió de sensacions increïbles.

KYPHI: El perfum sagrat de l'antic Egipte, el podem trobar al llarg de la història formant part de l'aromateràpia com a sedant i relaxant. En la seva composició podem trobar mel, vi, panses, mirra, xufa i resines. 

MIRRA: La mirra s'obté fent una incisió en l'escorça de l'arbre Commiphora Myrrha. Especialment indicada per a crear-te una sensació de relaxació i preparar-te per entrar en meditació. Afustat i sec aquesta olor et transportarà al llunyà Orient.

LLIRI: Aquest magnífic perfum té una olor màgica que genera una sensació de tranquil·litat i benestar. A l'antic Egipte, el Lliri representa el poder diví dels déus i com l´unió entre els homes i el món dels éssers eterns.

RHODODENDRON: La flor del Rhododendon és el símbol de Nepal i forma part de la història en moltes civilitzacions antigues. Fresc i dolç a la vegada ofereix una olor magnífica.

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Estàs dins del món de Coses de Món, un lloc on les paraules màgia, història, tradició, originalitat, solidaritat, ecologia, cooperatives, misteri, artesania ... adquireixen ple significat. Un lloc en el qual pots fer realitat un somni a través de la imaginació.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@cosesdelmon