Oli de Figa de Moro (Opuntia Ficus)

12.00

Disponibilitat:
En Existències
Codi Producte:
OILHIGOCHUMBO

Encara no ha estat valorat
Escriure una opinió
Aquest oli és el resultat de la maceració de les flors i part de la planta (Opuntia Ficus) en oli vegetal.
Té un gran poder antioxidant, conté vitamina E i omega 6 i 9.
Prevé l'envelliment de la pell i el dany dels radicals lliures, hidratant en profunditat la pell castigada,
suavitzant els signes de l'edat. És un oli indicat per a pells grasses, sensibles o seques.
També s'utilitza amb molt bons resultats en el tractament de cicatrius, estries i taques de la pell.
Conegut com l'Oli del Desert, és utilitzat des de l'antiguitat per les dones berbers per combatre els
efectes en la pell de la zona en què viuen. És un excel·lent regenerador cel·lular en el qual podràs descobrir un
altre concepte de la cosmètica marroquina tradicional i natural.
60ml

Escriure una opinió

Nota: HTML no traduït!

Dolenta            Bona


Continuar

Coses del món

Benvingut a Coses del Món, un espai on podràs trobar allò que algun dia vas somiar regalar-te o potser vas imaginar que existís, alguna cosa diferent i original que dibuixi en els altres o en tu mateix un somriure més enllà de les fronteres entre cultures.

Contacte amb nosaltres

617123606
contacte@cosesdelmon.com
@coses_del_mon